Bouwterreinen / Faillissementen

Bouwterreinen & Faillissementen

Bouwterreinen of panden van failliet verklaarde bedrijven kunnen een aantrekkelijk doelwit vormen voor criminelen en vandalen. Vaak zijn er waardevolle apparaten of informatie op een bouwterrein of in een verlaten pand aanwezig, waarvan u niet wilt dat die in de verkeerde handen vallen. Gezien de diversiteit aan soorten bouwterreinen zijn oplossingen op maat nodig om onregelmatigheden en problemen te signaleren, te voorkomen of in de kiem te smoren. Hierbij kan gedacht worden aan toegangcontrole, sleutelbeheer, surveillance, portiers- en receptiediensten (bijvoorbeeld bezoekersidentificatie) en diefstalpreventie.

ADS Facility kan u hierbij van dienst zijn, met of zonder honden. Ook bij de beveiliging van bouwterreinen en verlaten panden geldt dat honden een preventieve en afschrikwekkende werking kunnen hebben op (potentiële) criminelen en vandalen, en dat de alertheid en zintuigen van de honden sneller problematische situaties kunnen signaleren. De honden van ADS Facility hebben, net als de beveiligers zelf, ruimschoots ervaring met het beveiligen van bouwterreinen en verlaten panden. U kunt er daardoor van verzekerd zijn dat uw bouwterrein of een failliet verklaarde bedrijf in veilige handen is bij ADS Facility en dat slaapt toch een stuk prettiger.

Mocht u geïnteresseerd zijn in de diensten van ADS Facility voor de beveiliging van uw bouwterrein of een failliet verklaard bedrijf, dan kunt u contact opnemen via onderstaand formulier en een vrijblijvende offerte aanvragen. Ook kunt u, indien gewenst, referenties opvragen.