Evenementen

Evenementenbeveiliging

Bij het organiseren van een evenement komt vaak veel kijken, maar het belangrijkste is altijd dat het evenement veilig verloopt. Ook als u geen problemen verwacht, is het toch belangrijk dat de beveiliging goed geregeld is. Gezien de diversiteit aan evenementen, vraagt dit veel kennis en kunde van de beveiligers.

ADS Facility heeft deze kennis en kunde in huis, en kan u daarom op verschillende manieren van dienst zijn als het gaat om de beveiliging van uw evenement. Of het nu gaat om crowd management achter de schermen, gastheerschap, de inzet van verkeersregelaars of fysieke aanwezigheid van beveiligers met honden, de medewerkers van ADS Facility hebben er ruimschoots ervaring mee en zijn in staat om in allerlei situaties de juiste beslissingen te nemen.

Wilt u beveiligers met honden inzetten op uw evenement, dan kiest u voor een krachtige combinatie van menselijke kennis en de scherpere zintuigen en alertheid van de honden. Bovendien kunnen honden een afschrikwekkende werking hebben, waardoor voorkomen kan worden dat problemen ontstaan of uit de hand lopen. Juist op een evenement, waar vaak veel mensen op een relatief klein oppervlak aanwezig zijn, kan dit het verschil maken.

Mocht u geïnteresseerd zijn in de diensten van ADS Facility voor de beveiliging van uw evenement, dan kunt u contact opnemen via onderstaand formulier en een vrijblijvende offerte aanvragen. Ook kunt u, indien gewenst, referenties opvragen.