VIP- / Persoonsbeveiliging

VIP & Persoonsbeveiliging

Bij de beveiliging van personen gaat het om de bescherming van belangrijke mensen (VIP’s), zoals politici, artiesten of vertegenwoordigers uit het bedrijfsleven, die een verhoogd risico lopen op gevaar. Hierbij kan gedacht worden aan afpersing, stalken, ontvoering of (pogingen tot) het aanbrengen van letsel. Het is de taak van een persoonsbeveiliger om alle vormen van gevaar te verkomen, verhinderen of tegen te gaan.

Er bestaan twee vormen van persoonsbeveiliging: actieve en passieve persoonsbeveiliging. In het laatste geval gaat het om bijvoorbeeld camerasystemen, hekwerken en gepantserde voertuigen. ADS Facility is echter vooral actief op het gebied van actieve persoonsbeveiliging, vaak met behulp van honden. Dankzij hun alertheid en sterke zintuigen, zijn honden in staat gevaar eerder te herkennen en bovendien hebben zij een afschrikwekkende werking, waardoor gevaarlijke situaties voorkomen kunnen worden. Ook de beveiligers van ADS Facility zijn er in getraind om deze (potentieel) gevaarlijke situaties te herkennen en hiernaar te handelen, met of zonder honden. Flexibiliteit, betrouwbaarheid en discretie zijn hierbij altijd de kernwaarden waaraan wordt vast gehouden.

Mocht u geïnteresseerd zijn in de diensten van ADS Facility voor persoonsbeveiliging, dan kunt u contact opnemen via onderstaand formulier en een vrijblijvende offerte aanvragen. Ook kunt u, indien gewenst, referenties opvragen.