Advies en consultancy

Advies en consultancy

Soms is de inzet van beveiligers en/of honden niet direct noodzakelijk, maar wilt u wel (vrijblijvend) advies over beveiliging. In dat geval kunt u bij ADS Facility ook terecht, want door de jarenlange ervaring die de medewerkers van ADS Facility hebben op het gebied van beveiliging, kunnen zij u op locatie van advies voorzien.

Dit advies kan bestaan uit een veiligheidsscreening, risicoanalyse of een preventieadvies. Bij een veiligheidsscreening worden alle aspecten van uw bedrijf gecontroleerd op veiligheid, van personeel tot materialen en van voertuigen tot gebouwen. Bij een risicoanalyse wordt gebruik gemaakt van een RIE, wat staat voor Risico Inventarisatie en Evaluatie. Dit is een checklist waarmee kan worden nagegaan welke risico’s uw bedrijf loopt. Een preventieadvies houdt in wat de naam al zegt, dat er adviezen worden verstrekt over hoe u kunt voorkomen dat uw bedrijf onacceptabele veiligheidsrisico’s loopt. Het resultaat kan dan bijvoorbeeld zijn dat er extra maatregelen genomen gaan worden of extra trainingen aan personeel.

Mocht u geïnteresseerd zijn in de advies- en consultancydiensten van ADS Facility , dan kunt u contact opnemen via onderstaand formulier en een vrijblijvende offerte aanvragen. Ook kunt u, indien gewenst, referenties opvragen.