Beveiligingssystemen

Beveiligingssystemen

Soms is een locatie of object te groot of te lastig te beveiligen met mensen en honden alleen. Of beveiliging is noodzakelijk voor een langdurige periode. Kosten kunnen hierdoor al snel hoog oplopen. In die gevallen kan het aanleggen van een beveiligingssysteem uitkomst bieden.

Beveiligingssystemen zijn er in verschillende soorten. Hierbij valt te denken aan hekwerken, rookmelders of deuren die open gaan met een pas of code. De bekendste vorm is echter de beveiligingscamera, welke zeer goed gepaard kan gaan met een andere vorm van beveiliging, bijvoorbeeld bij de beveiliging van bouwterreinen of evenementen. In dit laatste geval kunnen beveiligingscamera’s samen met sociale media en apps voor smartphones en tablets een soort digitaal beveiligingssysteem vormen, als het bijvoorbeeld gaat om crowd management. Middels de apps en sociale media kunnen bezoekers van een evenement bijvoorbeeld verteld worden waar het te druk is, of welke route zij het beste kunnen volgen. Op deze manier kunnen beveiligers een groter werkterrein bedienen en sneller inspelen op ontwikkelingen. ADS Facility heeft zowel met deze nieuwe vorm van beveiligingssystemen, als met de meer ‘traditionele’ vormen, ervaring.

Mocht u geïnteresseerd zijn in de diensten van ADS Facility voor beveiligingssystemen, dan kunt u contact opnemen via onderstaand formulier en een vrijblijvende offerte aanvragen. Ook kunt u, indien gewenst, referenties opvragen.