Brandwacht & EMT

Brandwacht & EMT

Een brandwacht vervult een veelal toezichthoudende en controlerende rol en is hierbij altijd in staat om adequaat op te treden bij het voorkomen en bestrijden van brandgerelateerde problemen. Hierbij valt te denken aan het doven van een brand, het doorgeven van een melding aan hulpdiensten of het in goede banen leiden van een ontruiming.

Een EMT (Emergency medical technician) is iemand die in staat is medische hulp te verlenen in het geval van noodsituaties. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een ongeluk of bij brand. Een EMT is altijd in staat om snel en correct te handelen, bijvoorbeeld als er iemand onwel wordt of letsel oploopt.

Beveiligers van ADS Facility hebben ervaring als brandwacht, EMT of beide en beschikken sowieso over een EHBO-diploma en hebben een AED-training (defibrillator) gevolgd. Kiest u ervoor om een medewerker van ADS Facility in te zetten als brandwacht of als EMT, dan weet u dus zeker dat zij beschikken over de benodigde ervaring, kennis en kunde om adequaat en snel te handelen.

Mocht u geïnteresseerd zijn in de diensten van ADS Facility voor brandwacht en/of EMT, dan kunt u contact opnemen via onderstaand formulier en een vrijblijvende offerte aanvragen. Ook kunt u, indien gewenst, referenties opvragen.